SRL Info

Gazduire sediu social firma Cluj-Napoca

Oferim servicii de gazduire a sediului social pentru firme in Cluj-Napoca la preturi avantajoase. Sediul social poate fi o dificultate, mai ales pentru firmele la inceput de drum sau care nu au un sediu fizic. De aceea, prin serviciul de gazduire al SRL Info Cluj, asiguram mijloacele legale in ceea ce priveste stabilirea unui sediu social si totodata, flexibilitatea afacerii tale pentru ca tu sa te poti concentra pe aspectele strategice ale business-ului tau, fara alte griji sau probleme. De asemenea, corespondenta catre compania ta este livrata mereu la sediul nostru, accesibila mereu atat fizic cat si prin notificari prin e-mail.

Oferta financiara

Oferim servicii de sediu social la sediul avocatului în Cluj-Napoca la prețuri rezonabile. Pachetele disponibile sunt de:
6 luni (850 lei) sau
12 luni (1500 lei).

Avantaje

  • Se semneaza un singur contract de asistenta juridica intre avocat si societatea care doreste stabilirea sediului social la avocat,
    Nu este necesar să inregistrezi la Administraţia Finanţelor Publice contractul pentru sediul social,
    Nu este necesar acordul asociaţiei de proprietari,
    Nu este necesar acordul vecinilor direct afectaţi cu privire la schimbarea destinaţiei de locuinţa a spaţiului respectiv,
    Nu este necesara declaratia autentică pentru stabilirea sediului social în cazul în care în spaţiul asupra căruia ai obţine drept de folosinţă în variantele clasice (contract de închiriere, contract de comodat etc.) exista și sedii ale altor societati sau profesionisti.

Cadrul Legal

Serviciul prestat are reglementarea legala în Art. 3 din Legea avocaturii 51/1995 și Art. 104 din Statutul profesiei de avocat.

Conform prevederilor art. 3 pct. 1 litera h) din Legea 51/1995, respectiv art. 104 din Statutul profesiei de avocat, serviciul de asigurare a sediului social se referă la stabilirea sediului social şi utilizarea acestuia pentru scopul constituirii legale şi autorizării funcţionarii societăţii respectiv pentru scopul schimbării sediului social în situaţii în care, de exemplu, fostul sediu a expirat şi societatea este în pericol de dizolvare sau în situaţia în care fostul locator nu doreşte prelungirea contractului de sediu iar societatea are nevoie de perioade de timp pentru a-şi procura un sediu care corespunde pretenţiilor acesteia etc.

Pentru gazduirea sediului social ne poti contacta:

TELEFON: +40 (774) 993-527 | E-MAIL office@srl.info.ro