SRL Info

From the blog

Sediul social rapid pentru firma – Startup Nation Romania

Conform OUG 10/2017, firmele constituite dupa data de 30 ianuarie 2017 sunt eligibile pentru a accesa o finantare de pana la 200 mii lei de la Guvernul Romaniei.

Fara a ne propune sa intram in detaliile acestui program, detalii ce pot fi gasite aici sau aici ori printr-o simpla cautare, venim in intampinarea dumneavoastra pentru a va ajuta sa realizati constituirea firmei cat mai rapid, chiar daca nu aveti unde sa va stabiliti sediu social.

Astfel, prin simplul acord de vointa, respectiv prin incheierea unui contract de gazduire sediu social, va putem asigura sediul social pentru IMM-ul dvs in localitatea Cluj-Napoca.

Intre avantajele contractarii serviciilor noastre, subliniem:

  • Rapiditatea asigurarii sediului social si/ori a infiintarii firmei prin simpla semnare a unui contract,
  • Nu veti mai avea nevoie de acordul vecinilor directi si nici de cel al asociatiei de proprietari,
  • Nu veti mai avea nevoie de declaratie notariala pentru a atesta conformitatea locatiei destinate ca sediu social pentru acest scop,
  • Costuri reduse  comparativ cu inchirierea unui spatiu de birouri,
  • Prelucrarea si comunicarea corespondentei primire la sediul social, acolo unde doriti (retransmiterea la adresa fizica, email, fax, etc),
  • Asigurarea deplina a confidentialitatii corespondentei dvs, astfel incat sa va puteti desfasura activitatea fara niciun fel de ingerinta a tertilor sau a concurentei.